Vraag een jaarplaats aan - Camping de Akkerhoeve
Kom bij ons kamperen - Camping de Akkerhoeve

De gezelligste camping in Groningen | Camping De Akkerhoeve!

Camping de Akkerhoeve te Groningen

Camping de Akkerhoeve in Groningen is een gezellige familiecamping om te kamperen in Niebert, Groningen. Wij hebben jaarplaatsen voor stacaravans en chalets. Daarnaast hebben wij seizoen- en of toeristische plaatsen voor toercaravans, campers, en tenten. In de omgeving van camping de Akkerhoeve is altijd veel te doen. Leuke activiteiten zoals winkelen en vissen. Wilt u er op uit? Dat kan, met prachtige en rustgevende wandel- en fietstochten in de nabije omgeving of een dagje naar de Waddeneilanden. Kortom, voor de beste camping in Groningen moet u bij camping de Akkerhoeve te Niebert Groningen zijn!

Speelactiviteiten Kindercamping De Akkerhoeve

Kindercamping Groningen met recreatieteam

Blijft u toch liever op de camping zelf? Dat kan altijd, onze camping is namelijk voorzien van alle benodigde faciliteiten. Tijdens de schoolvakanties is er zelfs een recreatieteam aanwezig dat leuke spelletjes doet, zoals knutselen, playbacken, zeepvoetbal en levend ganzenbord. Ondertussen geniet u van de rust op uw eigen ruime staplaats, met een boek of een magazine, terwijl de kinderen vermaakt worden.

Plezier bij de Akkerhoeve in Groningen

In de recreatieruimte zijn er altijd andere kampeerders te vinden om een kopje koffie mee te drinken of mee te klaverjassen. Daarbij hebben wij ook regelmatig livemuziek in de recreatieruimte. Hierbij regelen wij dat het elke keer een gezellig feestje is.

Wij zijn ook trots op onze eigen recreatieplas. Op de zonneweide kunt u altijd heerlijk van de zon genieten, zonder dat u last heeft van mensen van buitenaf. Enkel u en de andere kampeerders, heerlijk rustig aan of in het water. De kinderen kunnen naast zwemmen ook mooie zandkastelen bouwen op het zandstrand, of leuke balspellen doen. Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie van onze camping in Niebert, Groningen!

De gezelligste camping in Groningen

Zoals u kunt lezen noemen wij de Akkerhoeve niet voor niets de gezelligste camping van Groningen. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt direct een jaarplaats of een toeristische kampeerplek reserveren. Wij hanteren, afhankelijk van het seizoen, verschillende tarieven. Wacht niet langer en kom de magie van de gezelligste camping van Groningen meemaken!

Reserveer een toeristenplek!

- Of -

Reserveer een jaarplaats!

Sitemap

Home
Faciliteiten
Tarieven
Kamperen

 

 

          In de omgeving
Foto's
Plattegrond
Contact
Camping met recreatieplas
 

if instagram circle grayif facebook circle gray

Contact

Neem gerust contact op voor extra informatie of het doen van een reservering.

A. Roordaweg 3A | 9365 PN Niebert 
T.  06 48409441
E.  info@deakkerhoeve.nl

 Recron     Groningen     ACSI
T. 06 48409441
E.  info@deakkerhoeve.nl
Gezellige familiecamping Gezellige familiecamping

Camping Groningen  Internet beschikbaar

Camping met animatieteam  Veel vermaak voor kinderen

Camping met recreatieplas  Eigen recreatieplas met strand

Camping met zwembad  Buitenzwembad

Camping vele activiteiten  Gemoedelijk en kleinschalig

Camping nabij Groningen  Bewegingstoestellen van Fit-Drive

Camping nabij Groningen Persoonlijk

 

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

 
Voor uw gezellige vakantie in het groen. 
Camping de AkkerhoeveCamping de Akkerhoeve
Camping de Akkerhoeve Niebert
Plan uw route - Camping de Akkerhoeve
Facebook Camping de Akkerhoeve
Tentplaatsen bij Camping de AkkerhoeveSpeeltuin bij Camping de AkkerhoeveSpeelveld bij Camping de AkkerhoeveAnimatieteam bij Camping de Akkerhoeve